Начало » Защо да изберете нас?

Защо да изберете нас?

Гранд Моторог е на пазара от 2011 г.

  • Ние ще се съобразим с вашите изисквания.
  • Работим внимание към детайла, разбиране и усет.
  • Работим с най- новите технологии в бранша.
  • Изпълняваме поръчките си бързо, коректно и качествено.
  • Разполагаме със собствена специализирана база и транспорт за монтаж.
  • Работим в област Пловдив, но приемаме поръчки за цялата страната.
  • Предлагаме отстъпки и промоционални цени.


Изграждането и оформянето на гроб е от огромно значение за спомена за нашите близки, които са си отишли от този свят! Отдаването на почит към тях е акт на уважение, обич и свързаност.
Ние проявяваме разбиране и съчувствие.


Завършеният паметник или цялостната облицовка трябва бъдат представени в красив и симетричен вид.

Трябва да излъчват и стабилност и сигурност.

Същевременно с качествената изработка, в кратък срок. Нашата цел е да изпълним всички изисквания на клиента.


При изработката на надгробни паметници и плочи, всеки детайл е от значение. В Гранд Моторог, ние разбираме тази отговорност и поемаме ролята си сериозно. С години опит и постоянство, както и стремеж към перфекционизъм, нашият екип от професионалисти създава неповторими и качествени паметници. Освен всичко друго, ние се стремим да осигурим  безопасност за екипа във всеки един процес.

В основата на нашия успех стои екип от специалисти, които са наясно с всяки аспект и изискване в изработката и монтажа на надгробни паметници и плочи. Ние работим с най-съвременните технологии и инструменти, включително работа със CNC Router, но работата ни включва и вдигане на тежки камъни от мрамор и гранит.

Работата в индустрията на надгробните паметници изисква внимание към детайлите и стриктно спазване на мерките за безопасност. Затова, ние придаваме голямо значение на защитното работно облекло и екипировката на нашия екип. С увереност можем да кажем, че сме избрали Тики – Работно Облекло за наш партньор в тази област. Техните работни униформи осигуряват не само комфорт и функционалност, но и най-високо ниво на защита за нашите работници. Защитни ръкавици, работно облекло и предпазни очила са неотменна част от работния ни процес, а Тики ни предоставя точно това, което се нуждаем.

гранд моторог с работно облекло